dilluns, 6 de desembre de 2021

4 de desembre de 2021 - Cobla La Principal de Banyoles

Avui, 4 de desembre de 2021, ens hem tornat a aplegar en aquesta plaça, la plaça de l'Ajuntament, després d'un any sense poder fer aquesta ballada, la que dona inici a la campanya de Nadal. Aquesta ballada la podem fer gràcies a la col·laboració d’establiments de la plaça i dels carrers del voltant. Ens ha amenitzat la ballada, la Cobla La Principal de Banyoles
Abans de la tercera sardana hem fet un reconeixement a dues persones que tot i no formar part de la junta, treballen constantment pel Foment de la Sardana Pep Ventura: 

- En Martí Augé per ajudar-nos en la programació de les sardanes que s'interpreten,  procurant no repetir-les, que siguin ben balladores i buscant si n'hi ha que no s'han programat mai. També es qui va sempre amb la càmera intentant de copsar moments sardanístics.

- En Josep Caula, una altre persona que treballa a l'ombra. Ell és qui busca la programació sardanista de les festes dels pobles veïns. Truca a les cobles i als ajuntaments per tal que ens enviïn els cartells i penjar-los al grup de WhatsApp dels socis del Foment.

Els hi hem dedicat un fort aplaudiment, perquè s'ho mereixen, al mateix temps que els hi hem demanat disculpes per a no haver-los dit abans. I ho hem volgut fer avui, per ser a les portes de Nadal, amb un obsequi dolç per a què tinguin un record plaent d'aquesta ballada.


Josep Caula - Montserrat Mauné - Martí Augé


El programa que hem ofert avui, ha estat molt aplaudit pel públic i pels sardanistes en particular, fent fer vàries repeticions a la cobla, que sempre hi estan disposats.

En Josep Pareta, sempre atent a tot, es l'ànima de la Cobla

L'Angelina i en Martí, ballant la seva sardana del compositor Joaquim Hostench
Aquesta ballada ha estat possible gràcies als establiments que hi han col·laborat


L'escriptora Montserrat Segura que havia estat companya de la junta, ens ha volgut obsequiar amb 2 llibres de recent publicació: El Primer Nadal i altres contes d'Advent, que ha signat per a ser sortejatsEls afortunats al sorteig d'avui han estat:

1. Carnisseria Can Martí  -  6543 – Martí Augé
2. Pastisseria Serra-Lacasa  - 3585 – Carme Reixach 
3. Verdures Cullell + Museu del Joguet  - 5474 - Salvador Company
4. Joieria Düthmann  - 4798 – Maria Salellas
5. Tast Cafè&Tea Shop + Museu del Joguet  - 5235 – Esteve Tubert
6. DIN-A-12 + Punto Blanco  - 4423 – Llorenç Macau
7. El primer Nadal de Montse Segura + CD Antoni Juncà  - 4305 – Carme Quintana
8. El primer Nadal de Montse Segura + CD Antoni Juncà - 5143 – Roser Olivet


Martí Augé - nº 6543

Carme Reixach - nº 3585

Salvador Company - nº 5474

Maria Salellas - nº 4798

Esteve Tubert - nº 5235

Llorenç Macau - nº 4423

Carme Quintana - nº 4305

Roser Olivet - nº 5143


Fotos: Martí Augé - Josep Pareta