diumenge, 25 d’agost del 2024

Mediterrània Dansa - Concurs juvenil i exhibició de colles

L’Agrupació Mediterrània Dansa de Figueres (AMD) és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la recuperació, la conservació i la divulgació de les danses tradicionals catalanes. El naixement d’aquesta agrupació es decidí i portà a terme el mes d’abril del 2000, per una vintena de dansaires amb un ampli currículum en el món de les danses i la sardana.


En l’actualitat tot l’esforç de l’AMD gira al voltant de l’escola de sardanes i danses tradicionals: convertint-se en un espai de referència a Figueres per a infants i joves de la ciutat i tota la comarca


El 18 d'agost de 2024, la colla Mediterrània Jove, de l’agrupació Mediterrània Dansa de Figueres, va guanyar el concurs juvenil de sardanes a Roses.







El 24 d'agost de 2024, la Plaça Major de Llançà ha acollit una audició de sardanes amb la cobla Rossinyolets. Amb l’exhibició de les colles sardanistes Aires Gironins i Mediterrània Jove de Figueres.








L'Agrupació Mediterrània Dansa és una agrupació jove amb una base sòlida i experimentada, i una motivació que esdevé el principal motor del seu funcionament i del seu assegurat èxit.

Per aquest motiu, animem als joves que es vulguin integrar a aprendre danses tradicionals catalanes i sardanes, que contactin amb l'Agrupació Mediterrània Dansa.

Telèfon 646 483 936