divendres, 6 de març del 2015

Presentació de la nova junta (21/02/2015)

Uns vint-i-cinc socis es van aplegar, el passat dissabte, a la seu del Foment de la Sardana Pep Ventura per tal d'assistir a l'Assemblea anual de l'entitat i escollir la nova Junta que durà endavant l'entitat durant els propers temps.
Després d'aprovar la gestió de la Junta sortint -formada per Montserrat Segura com a presidenta, Emília Pla com a secretària i Cecília Cantenys com a tresorera- l'Assemblea va procedir al nomenament de la Junta entrant, formada per Montserrat Mauné com a presidenta, Esteve Xaudiera com a secretari i Montserrat Segura com a tresorera. Vocals: Josep Quer, Víctor Geli i Montserrat Roca.
Durant l'acte es va elogiar la tasca d'Emília Pla i Jordi Santolaria, que han estat al front de l'entitat des de la creació, enguany farà 50 anys.
Així mateix, en el seu parlament de presentació, Montserrat Mauné, la nova presidenta, va esmentar que l'any 2015 seria un any de continuïtat pel que fa als actes (aplec de Figueres, ballades d'estiu a la Rambla, etc.) a causa de la situació financera general, però que la nova Junta treballarà per augmentar el nombre de socis de l'entitat i fer així que aquesta (i la sardana) assoleixi més relleu social.



Els assistents a l'Assemblea Ordinària.

La Junta sortint.