divendres, 11 de desembre del 2020

10 de desembre de 2020 - Cobla Ciutat de Girona

Després del parèntesi llarg, per fi hem pogut reprendre els actes de Cultura. Ja ens hi tenen ben acostumats i hem d’anar salvant els obstacles.

Aquest concert, es un dels que es van haver d’ajornar a l’estiu, però amb la voluntat de l’Ajuntament, i la tossuderia del Foment...s’ha pogut programar.

Un concert organitzat per l'Ajuntament de Figueres amb la col·laboració del Foment de la Sardana Pep Ventura.




Una vegada més volem donar les gràcies a l'Ajuntament per estar al nostre costat!! Sobretot, moltes gràcies al regidor de Cultura Alfons Martínez Puig per escoltar-nos i ser-hi sempre. Moltes Gràcies!!



També volem agrair i molt als 35 nous socis que al llarg d’aquest estiu s’han incorporat a la família del Foment. I als qui també ho faran...Mica a mica amb aquestes aportacions es poden fer més audicions.





En aquest concert s'ha estrenat una sardana del nostre compositor Jaume Cristau, que porta per nom A Montserrat, la filla del meu mestre! Es una sardana escrita a l'any 2015 i dedicada a Montserrat Mauné, presidenta del Foment, filla de Florenci Mauné qui fou el mestre de composició de Jaume Cristau



A Montserrat, la filla del meu mestre! - gravació Jordi Blanco





El públic, ben nombrós per ser dia laborable, va ovacionar la cobla i felicitar l'organització per la tasca que s'està portant a terme dins el món sardanista





Fotos: Martí Augé, Jordi Blanco, Montserrat Mauné