diumenge, 5 de març del 2023

4 de març de 2023 - Cobla La Principal de Banyoles

Avui, 4 de març de 2023, hem programat la ballada que s’havia de celebrar el dia 1 de gener. S’ha fet coincidir amb el dia internacional de la dona treballadora.

Aquesta ballada ha estat organitzada per l’Ajuntament de Figueres, a qui volem agrair la seva implicació, amb la col·laboració del Foment de la Sardana Pep Ventura 

Ens ha acompanyat una cobla jove, valenta amb moltes ganes de fer gaudir als balladors, La Principal de Banyoles








Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, totes les sardanes porten o nom de dona, o son de dones compositores. I per sumar, amb l'actuació de dones instrumentistes.

Després d'una setmana amb molt de vent i fred, avui dissabte ha fet un clima perfecte i molts han estat els sardanistes que s'han atansat a la plaça de l'Ajuntament de Figueres per a poder gaudir d'aquesta audició tan fantàstica que ens ha ofert la cobla La Principal de Banyoles, que sempre estan disposats a fer bisos en les sardanes més aplaudides.

Qui també ha passat uns moments per la plaça ha estat l'Alcaldessa Agnès Lladó, que ens ha dirigit unes paraules i ha ballat alguna sardana, juntament amb el regidor Xavier Amiel.  




















Avui els establiments que han col·laborat per a poder fer el sorteig han estat





I els afortunats

Joan Vilahú amb el nº 9858



Fina Gou amb el nº 7546


Fotos: Martí Augé - Montserrat Mauné - Josep Pareta